Ordfører Bjørn Arild Gram klippet snoren da Reko innviet nye lokaler torsdag 26. februar kl.11.00. Det var mange fremmøtte gjester fra både eierne av selskapet, styre, leverandører, samarbeidspartnere, ansatte og tidligere ansatte i selskapet. Ledelsen i selskapet orienterte om en vellykket omstillingsprosess og om de to viktige kjerneområdene som selskapet fokuserer på fremover, med Senter for spesialisert rehabilitering på Kastvollen og Senter for Arbeidsinkludering i Steinkjer og Namsos.

Gjestene fikk servert aperitiff, noe å bite i og fikk en fin anledning til en hyggelig prat i en hyggelig atmosfære!

Nedenfor ser du noen bilder fra åpninga!

Bilde fra åpning 26 februar

 

Strøm av besøkende på åpninga

 

En fornøyd gjeng Jobbkonsulenter endelig på plass i nye lokaler!

JObbkonsulentene _Steinkjer