AS REKO Senter for Arbeidsinkludering er arrangør av eget program i forbindelse med markering av Verdensdagen for psykisk helse. Bli med på Eddie Eidsvåg sitt forrykende foredrag «Eg e go nok». Eddie er kjent som en av grunnleggerne av pøbelprosjektet som gir ungdommer mulighet til å komme i jobb eller skole. Han har jobba med pøbelprosjektet siden 2007.

pøbel

REKO Senter for Arbeidsinkludering jobber til daglig med veiledning og tilrettelegging for mennesker som er på vei til arbeidslivet, der den enkeltes psykiske helse alltid er viktig for å mestre arbeidslivets krav. Arrangementets innhold er viktig for både arbeidstakere og ledere i ulike organisasjoner.

Meld deg på dette spennende foredraget. Lunsjen kan du ta samtidig – vi spanderer med god mat fra vår samarbeidspartner Hjerterknekten! Arrangementet er gratis.

Se vedlagte Invitasjon verdensdagen