DSC00138

Eddie Eidsvåg provoserte, engasjerte og rørte under AS REKO sin markering for Verdensdagen for psykisk helse.

Torsdag 22. oktober fikk 70 mennesker vært med på et foredrag, som med mange innganger og erfaringer munnet ut i «Du er God Nok». Eidsvåg pratet energisk og med sin forrykende formidlerevne til alle som deltok. Tilhørerne fikk satt store samfunnsutfordringer i perspektiv og reflekterte rundt hvordan vi som mennesker opptrer ovenfor hverandre i alle sammenhenger. Jobbsøkere med egne mål – gode hjelpere med sine.

Hva om vi drar i samme retning og anerkjenner hverandres mål og ressurser? Ingen har rett til å sette begrensninger for andres liv. Vi må heller støtte, utfordre og tørre å hjelpe, selv i de målene vi ikke har forutsetning for å se suksessen i. Der DU er – er bare DU.

Egenverd og åpenhet er to av satsingsområdene til Verdensdagen for psykisk helse i 2015 – og akkurat de to ordene er viktige å ha med i alt arbeid vi gjør. AS REKO har med sitt lunsjforedrag vært med å fronte en av landets største dugnader for å sette psykisk helse på agendaen.

Tusen takk til alle som bidro til at dette ble en suksess!