20151126_095629

 

På Kastvollen Rehabiliteringssenter er vi så heldig at vi har en fysioterapeut som er spesialutdannet innenfor terapiridning. Under terapiridning er det hestens bevegelser som er grunnlaget i behandlingen. Da overføres hestens rytmiske bevegelser til pasienten. Disse bevegelsene er spesielt gunstig for opptrening av balanse, styrke av muskulatur, reduksjon av muskelspenninger og koordinasjon. I behandlingen er også mestringsopplevelse en stor del av rehabiliteringen.

Torsdag 26. november trosset våre trofaste hester Knoll og Frippe fra Sandslia ridesenter vær og føre, og kom til Kastvollen Rehabiliteringssenter for å utføre den meget viktige jobben for våre brukere. Det gjennomføres terapiridning på Kastvollen Rehabiliteringssenter ukentlig når været og føret tillater det.