AS REKO har stor fokus på kompetanseheving blant sine medarbeidere.  11-12 april gjennomførte Arne Svendsrud kurs i bruk av WIE for dyktige veiledere fra REKO og Fides på Vakta i Steinkjer .

Ungdom skal selv lage metodikken i digital arbeidsbok i WIE – men aller først: REKO har utrolig stilige lokaler og bruk av design som virkelig er i særklasse. Når man har store karriereutfordringer som flere av deltakerne har må det være selvbildeoppbyggende å komme innenfor slike lokaler, møte slike veiledere – som i tilegg bruker WIE, så blir det hele en eneste stor reise i empowerment og ansvarliggjøring av egen prosess. Det var et særdeles spennende kurs også for meg med svært gode diskusjoner i gruppen om hvordan bruke digital arbeidsbok sier Svendsrud. 

Wiekurs

Noen av veilederne vil bruke den digitale arbeidsboken i gruppeveiledning med ungdom, hvor ungdommen selv designer arbeidsboken som skal brukes av alle deltakerne i gruppa i det påfølgende gruppeopplegget – dette er virkelig innovativt og tar i bruk digital karriereveiledning på ungdoms egen premisser ved at de benytter kjente digitale medier på en interaktiv måte man aldri før har hatt sjansen til i veiledning -dette lukter fremtid!  Takker så mye til Tone Flaten for invitasjonen  – og for goodybagen, med nydelig lokalprodusert mat:), avslutter Svendsrud.