rekonamsosfarger
Fra venstre Morten Berntsen, Ingrid Hanssen, Kjell-Bjørnar Vestnor, avdelingsleder Nadja Strømmen og Kjersti Kalås

Vår Namsos-avdeling har nå flyttet fra tidligere Reko-brygga til nye lokaler sentralt i Havnegata 12, der blant annet Gjensidige var tidligere. Lokalene er  innredet med moderne kursrom, møterom og arbeidsplasser for deltakere i våre ulike tilbud. Vi har også styrket bemanningen med Kjersti Kalås som vi ønsker velkommen på teamet! Vi er nå et meget godt team på 5 medarbeidere som jobber aktivt med å oppnå vår ambisjon om å hjelpe flere inn i arbeidslivet! 

Åpningsfest!

Tirsdag 13. september hadde vi åpningsfest med mange besøkende gjester fra næringslivet, Nav, Namsos kommune, næringsforeningen i Namsos, NHO med flere. Det var offisiell åpning med styreleder Bjørnar Skjevik og deretter faglige innslag fra både Reko, Nav og NHO. NHOs representant for Ringer i vannet – Janne Krohn Hansen delte ut diplom til Elkjøp og Toyota Nordvik for deres inkluderingsarbeid i samarbeid med Reko.

Det ble servert tapas, kake og kaffe og det var flott kulturelt innslag fra elever ved Olav Duun videregående skole. Lokalavisa var også til stede og lagde en fin pressedekning av åpningsmarkeringen. Det var en trivelig åpningsmarkering og vi takker alle som var med på festen!

apningsmarkering