Kastvollen Rehabiliteringssenter

Kastvollen Rehabiliteringssenter ligger på Sandvollan i Inderøy kommune 12 kilometer utenfor Steinkjer. Besøksadressen er Kastvollvegen 11 og senteret er døgnåpent. Døgnbetjent telefon 741 24 650.

Arbeid og Karriere

Reko Arbeid og Karriere i Steinkjer finner du på Vakta med besøksadresse Steinkjersannan 1 og på Wistbygget med besøksadresse Sjøfartsgata 7. Administrasjonen er lokalisert på Vakta. I Namsos finner du oss midt i sentrum med besøksadresse Havnegata 12. Alle våre lokaler ligger nært sentrumsfunksjoner og offentlig transport. Telefon 741 70 100 mellom kl 08.00 og 15.30.

 

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Reko Arbeid og Karriere - Namdalen

Kjell Bjørnar Nestnor

Kjell Bjørnar Vestnor

Jobbkonsulent

Nadja Strømmen

Nadja Strømmen

Avdelingsleder

Ingrid Hanssen

Ingrid Hanssen

Jobbkonsulent

Reko Arbeid og Karriere - Innherred

Tone Flaten

Tone Flaten

Avdelingsleder

Hege Kne Moen

Jobbkonsulent

Lena Olderen Heggstad

Lena Olderen Heggstad

Jobbkonsulent

Anita Strøm

Anita Strøm

Jobbkonsulent

Gunhild Hammer

Gunhild Hammer

Avdelingsleder

Eva Berg

Eva Berg

Daglig leder

Kastvollen Rehabiliteringssenter

Sonja Salthammer

Spesialfysioterapeut

Solveig Dullum

Aktivitør

Mob: 741 24 650

Renate Rønning

Vernepleier

Mob: 741 24 650

Rannveig Ø. Holum

Hjelpepleier

Mob: 741 24 650

Randi Dalen

Randi Dalen

Rehabiliteringsleder

Odd Erik Karlsen

Tilsynslege

Mob: 741 24 650

May B. Skogset

Sykepleier, fagansvalig omsorgsenheten

Mats Berg

Spesialfysioterapeut

Marvel Alise Storli

Kjøkkenassistent

Mob: 741 24 650

Marthe Høgden Kvitvang

Sykepleier, prosjektleder

Marthe Aas

Kjøkkenassistent

Mob: 741 24 650

Marit Nilsen

Kjøkkenassistent

Mob: 741 24 650

Lillian Anita Valskrå

Kjøkkenassistent

Mob: 741 24 650

Kent Jørgen Ryan

Omsorgsarbeider

Mob: 741 24 650

Ine Cicilie Hallan

Lærling

Mob: 741 24 650

Grete Elin Meistad

Kontorassistent

Elisabeth Vang Olsen

Spesialergoterapeut, fagansvarlig ergoterapienheten

Eli Våset

Hjelpepleier

Bodil Elin Lorentsen

Kokk, fagansvarlig kjøkken

Annika Brekkvassmo

Lærling

Mob: 741 24 650

Anne Marit A. Brandsvikhaug

Sykepleier

Mob: 741 24 650

Anne Brit Flasnes

Hjelpepleier

Mob: 741 24 650

Aina Axelsson

Spesialfysioterapeut, fagansvarlig fysioterapienheten

Linn Anita Klausmark

Lærling

Mob: 741 24 650

Ledelse/administrasjon/drift

Eva Berg

Eva Berg

Daglig leder Arbeid & Karriere

Bente Oldren

Bente Oldren

Daglig leder Kastvollen Rehabilitering

Judith Hågensen

Judith Hågensen

Lønns- og personalansvarlig

Jostein Hanssen

Administrerende direktør

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.