Rehabiliteringstilbud

Viktig!

Les: Informasjon fra Kastvollen Rehabiliteringssenter 17.06.2021. (Trykk på linken).

Coronainformasjon: Kastvollen Rehabiliteringssenter følger nasjonale og lokale retningslinjer og anbefalinger. Vi tar telefonisk kontakt med de som skal hit på rehabiliteringsopphold hvis det blir endringer. Det er bare å ta kontakt med oss hvis dere lurer på noe, tlf. 74124650 mellom kl. 08.00 – 15.00, spør etter Marit.

På huset har vi mange aktiviteter som stimulerer til og fremmer fysisk, sosial og mental helse/aktivitet. Du har anledning til å følge våre faste oppsatte undervisninger og aktiviteter. Hos oss får du en helhetlig oppfølging fra våre ansatte. Oppfølgingen vil variere mellom individuelle og gruppebaserte tiltak og egentrening. På et opphold møter du andre i samme situasjon som deg selv.

Når du kommer til Kastvollen Rehabiliteringssenter, må du ha med deg medisiner, inkontinensutstyr, hygieneartikler og lignende for hele oppholdet. Bruker du tekniske hjelpemidler må du også ta med dem (rullator, scooter, rullestol etc). Ta med treningstøy og sko til innendørs og utendørs trening og aktiviteter. Vi har vaskemaskin for vask av privat tøy. Du trenger ikke ta med sengetøy og håndduker. Vi har overnattingsmuligheter på brukerens rom for pårørende/besøkende mot betaling. 

Se gjerne i vår brosjyre!

Vi har gruppeopphold for MS og Parkinson kontinuerlig.

Her er oversikten over våre andre gruppeopphold i 2021:

  • Tilbud om gruppeopphold for personer med nevromuskulære sykdommer 27.09.2021 – 25.10.2021
  • Tilbud om gruppeopphold for personer med nydiagnostisert MS 01.11.21 – 08.11.21
  • Tilbud om gruppeopphold for personer med nydiagnostisert Parkinson 08.11.21 – 14.11.21

Informasjonsark

Kastvollen Rehabiliteringssenter har utarbeidet informasjonsark om tilbudene våre: